Toch nieuwe schoenen zonder de deur uit te gaan? Het kan!


Wij begrijpen namelijk dat u nu liever niet de deur uit gaat. Sterker nog, dat wordt door de overheid geadviseerd. Maar niemand weet hoe lang dit gaat duren en u wilt straks toch nieuwe schoenen. Bovendien is de kans groot dat er na de corona-crisis een piekdrukte ontstaat, waardoor u lang op uw schoenen moet wachten.

Wij kunnen het nu alvast regelen voor u!

We hebben het mogelijk gemaakt om samen met u, digitaal en telefonisch, uw nieuwe orthopedische schoenen uit te zoeken. Model, leersoort én kleur.

Hoe werkt het?

Bel ons met uw verzoek nieuwe schoenen uit te zoeken. Wij nemen de nodige informatie met u door en maken een bel-afspraak met de behandelaar. U kunt thuis alvast bepalen welk model, leersoort en kleur u wilt. Alle informatie staat hieronder vermeld. Samen met de behandelaar spreekt u alles door tijdens de bel-afspraak. Zo kunnen wij u gedurende de corona-crisis tóch voorzien van nieuwe schoenen.

Als dank dat u ons helpt in deze tijd, krijgt u de keuze van ons om bij aflevering van de schoenen uit een waardecheque of een mooie bos bloemen te kiezen.