Update met betrekking tot het coronavirus

Uit voorzorg en veiligheid voor u en onze medewerkers informeren wij u over ons aangepaste beleid in verband met het coronavirus dat momenteel wereldwijd in het nieuws is.

 1. Alle vestigingen van A. van der Linden Centrum voor voetklachten blijven geopend voor alle klanten die geen ziekteverschijnselen van een corona-infectie hebben. Het is mogelijk dat afspraken met onze schoentechnologen in het ziekenhuizen geen doorgang vinden. Wilt u weten of dit voor u van toepassing is, neem dan contact op met uw vestiging.
 2. Met het oog op het coronavirus hanteren wij een aangescherpt hygiëne-protocol:
  • Indien u in risicogebieden bent geweest en/of u klachten heeft die kunnen passen bij het coronavirus (verkouden, hoesten, keelpijn, niezen, kortademigheid, koorts), neem dan contact op met uw vestiging.
  • Bent u 70 jaar of ouder en heeft u onderliggend lijden (bijvoorbeeld een chronische ziekte zoals diabetes mellitus of een hart- of longaandoening), neem dan contact met ons op voordat u naar de vestiging komt.
  • Indien u in contact bent geweest met een patiënt met het coronavirus, neem dan contact op met uw vestiging. Wij bieden u als alternatief een telefonische afspraak daar waar mogelijk.
  • Onze medewerkers zullen u komende tijd geen hand geven vanwege besmettingsgevaar en houden tijdens de behandeling gepaste afstand, daar waar mogelijk. Voor, tijdens en na iedere afspraak hanteren wij een streng hygiëne-protocol en gebruiken o.a. desinfecterende handgel en/of handschoenen naast onder andere de gangbare instructies voor handen wassen.
  • Voor ieders veiligheid geven vragen wij u om alleen naar uw afspraak te komen. Indien u noodzakelijkerwijs een begeleider nodig heeft, beperk dit dan tot maximaal 1 persoon.
  • Om dezelfde reden bieden wij de komende tijd geen zelf-service koffiefaciliteiten meer aan voor patiënten en begeleiders die in de wachtkamer wachten.
  • Neem uw eigen pen mee om te schrijven en was uw handen voorafgaand aan de afspraak. Hiermee verkleinen we eventueel besmettingsgevaar.
  • Wij blijven beschikbaar voor (noodzakelijke) afspraken, op verzoek van artsen of instellingen.

Heeft u andere vragen, dan kunt u telefonisch contact op nemen met uw vestiging. Deze informatie is bijgewerkt tot en met 24 maart. Voor de meest actuele berichtgeving over het coronavirus verwijzen wij naar de website van het RIVM.

Namens alle medewerkers vragen wij begrip hiervoor.
Hartelijk dank voor uw medewerking.