Update met betrekking tot het coronavirus

Uit voorzorg en veiligheid voor u en onze medewerkers informeren wij u over ons beleid in verband met het coronavirus. Er gelden landelijk maatregelen omtrent het coronavirus. Wij volgen hierin het advies van de overheid.

De gevolgen van het coronavirus op ons dagelijks leven worden minder ingrijpend. Daarom vervallen de corona – specifieke adviezen per 10 maart 2023. Tegelijkertijd willen we mensen met een kwetsbare gezondheid blijven beschermen. De algemene adviezen bij luchtwegvirussen, helpen daarbij.

Bij corona gelden nu dezelfde adviezen als bijvoorbeeld bij griep of verkoudheid. U hoeft geen (zelf) testen meer te doen en niet meer 5 dagen in isolatie te gaan.

  1. Alle vestigingen van A. van der Linden Centrum voor Voetklachten zijn geopend voor alle cliënten die gelieve geen ziekteverschijnselen hebben.
  2. We zijn beter tegen het virus bestand, maar het virus is er nog steeds. Daarom moeten we blijven opletten en elkaar helpen zodat we proberen elkaar niet te besmetten. Dus het kan voor iedereen verstandig blijven om zich nog steeds aan de adviezen en maatregelen te houden die de verspreiding van het coronavirus beperken. Zo kunt u rekening houden met mensen die zich nog zorgen maken om hun gezondheid. Een aantal basis adviezen helpt nog steeds om besmetting te voorkomen:
    • Was regelmatig uw handen.
    • Hoest en nies in uw elleboog.
    • Blijf thuis wanneer u ziek bent.
    • Ventileer in binnenruimtes en zorg voor frisse lucht.

Heeft u andere vragen, dan kunt u telefonisch contact op nemen met uw vestiging. Deze informatie is bijgewerkt tot en met 31-01-2024. Voor de meest actuele berichtgeving over het coronavirus verwijzen wij naar de website van het RIVM.

Hartelijk dank voor uw medewerking en graag tot ziens bij één van onze vestigingen van A. van der Linden Centrum voor Voetklachten